Den eviga konflikten.

Postat den: 2014-03-07 @ 23:37:43 | Allmänt | Kommentarer (5)

Pessoa bettet. Denna konflikt har nog hållt på fram och tillbaka sedan 2008, tänkte bara ge med mig av min åsikt och mina tankar kring detta /grymma/fruktansvärda/ bett. 
 
Jag har aldrig riktigt sett det där fruktansvärda som dom felsta säger att dom uppleft, att ryttaren sliter och gör sår i hästens mun. Aldrig sett något liknande, men har en aning om hur det kan se ut. Min tanke kring detta är något jag alltid hållt, jag ser verkligen inget dåligt med detta bett (så länge det andvänds rätt). Jag ser alltså hellre en 10-13 årig ryttare rida sin pigga ponny på pessoa och göra små tag, än att se ryttaren ha ett lätt bett som inte är starkt och rycka fram och tillbaka hela banan. Det sliter ju mer i munnen är att rida vänligt på ett pessoa, eller har jag fel? Jag ser däremot hellre (för min ridstil) att jag håller mig till Baby Pelham eller Kimblewickbett. Men jag har absolut inget emot Pessoa bettet och jag skulle kunna rida på det om det passade min ridstil vilket det inte gör. 
 
Kort inlägg med min åsikt om detta omtalade bett. Vad är din åsikt? 
 
 
 
 

En ny Roffe?

Postat den: 2014-03-06 @ 22:53:46 | Allmänt | Kommentarer (0)

En sak jag tänkt på är att Douglas Lindelöw är påväg att bli en riktig favorit, Han har inte alltid vart så stor och så proffsig i mina ögon. Men nu har jag verkligen börjat se upp till honom ordentligt. Han har ju inte vart så igenkänd som jag förstått innan 2013 uniefär. Men kanske det är våran nya stjärna? Nya roffe kanske? 
 
Kort inlägg, men är det någon som tänkt likadant? 
 
 

Göteborg Horse Show DEL2

Postat den: 2014-03-04 @ 21:24:03 | Allmänt | Kommentarer (0)

 

Tankar och funderingar.

Postat den: 2014-03-04 @ 21:20:12 | Allmänt | Kommentarer (2)

Idag har min hjärna tänkt lite för mycket känner jag. Jag har tänkt hela dagen på att det verkligen är dags för mig att ta hem en ponny nu, funderat på att ta hem på försäljning men vet inte. Har verkligen funderat sjukt mycket på det idag. Tror helt ärligt att det skulle göra min skolgång enklare men en ponny också, alltså jag skulle kunna priotera mycket mer och jag skulle nog må bra av att ha en ponny att lära och ta hand om. Jag har en ponny jag tänkt sjukt mycket på, en jätte fin åtta åring!
 
Samtidigt funderar jag på att bara låna hem en ponny att träna och tävla på under något år, men vet inte. Detta tänkte jag på hela dagen idag. Jag känner att det är dags nu alltså!
 
Drömmar.
 

Göteborg Horse Show DEL1

Postat den: 2014-03-03 @ 21:43:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag och världens coolaste ungar! Malin Baryards son Alvar och Linus från ponnyakuten 4. 
 
 
 

Göteborg horse show

Postat den: 2014-03-02 @ 21:51:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Åhh! världens bästa helg. Har träffat massa grymma männiksor och lärt mig känna fantastikst goa personer. Det började väll med att jag var på henriks event på fredagen, jag var där själv i början men efter ett tag kom William som känns som en bror typ. Hängde med honom och hans gäng, träffade också världens bästa Isabella weglin! Va galen och dansade med alla, och på dansgolvet träffade jag Caroline bågfeldt och hela det gänget. Så det var en otroligt lyckad fredag. 
 
Lördagen var ju inte sämre, hade VIP och åt god mat. Hängde däremot inte så mycket där då jag inte ville vara själv, haha. Sedan träffade jag Alexandra, Caroline, Johanna och hela gänget. Verkligen ett roligt gäng, så sköna är dom. Varjefall så hängde jag med dom hela dagen och kolla på alla stora klasser och var SJUKT MEGA ULTRA nervös när Peder red. Höll för öronen och så ut som ett mähä typ. Efter det drog jag hem och sov på vårt Hotell, jätte fint var det.
 
Idag så va jag med samma gäng. Fick däremot säga hejdå tidigt till Carro som skulle hämta sin nya häst, det sög. Hon är min nya storesyster, LÄTT. Haha vi tänkte starta en podcast också till alla er, haha. Men så vi fick säga hejdå imorse men vi bestämmde att hela gänget ska träffas på påsklovet. Verjefall så var jag med gänget resten av dagen och hade sjukt kul bara. Sedan var det super mega långa vägen hem kvar.
 
Här är tre blider på världens bästa tjejerna. Mer kommer imorgon! 
Här är alla i gänget plus Johanna.
 
 


Tillbaka till startsidan